اختصاصی «تابناک با تو»؛ در خیابان‌های شهر چنگدو چین، یک میان وعده جدید به دلیل شکل عجیبش که شبیه به انبوهی از موهای سیاه است، توجهات را به خود جلب کرده و جنجال‌های گسترده‌ای را به راه انداخته است. این غذای عجیب و غریب که با نام «فا چوی» شناخته می‌شود، نوعی سیانوباکتری خشک‌شده است […]

غذای چندش‌آوری که در چین به محبوبیت رسید

غذای چندش‌آوری که در چین به محبوبیت رسیداختصاصی «تابناک با تو»؛ در خیابان‌های شهر چنگدو چین، یک میان وعده جدید به دلیل شکل عجیبش که شبیه به انبوهی از موهای سیاه است، توجهات را به خود جلب کرده و جنجال‌های گسترده‌ای را به راه انداخته است.

این غذای عجیب و غریب که با نام «فا چوی» شناخته می‌شود، نوعی سیانوباکتری خشک‌شده است که از زمان‌های بسیار قدیم در غذاهای چینی استفاده می‌شده‌است و به باور برخی از مردم چین، خوردن آن خوش‌شانسی می‌آورد.

فاچوی در مناطق ناهموار و خشک مانند گانسو، شانشی، سین‌کیانگ و مغولستان‌داخلی رشد می‌کند و بلافاصله پس از برداشت خشک می‌شود و ظاهری شبیه به موهای تیره دارد.

در چین، آن را به عنوان «نودل‌مو» می‌شناسند و اغلب در سوپ‌های سنتی سرو می‌شود.

غذای چندش‌آوری که در چین به محبوبیت رسید

اخیراً «فا چوی» به عنوان میان‌وعده در خیابان‌های چنگدو به فروش می‌رسد، و برخی از سرآشپزها با کباب کردن و چاشنی کردن آن با سس تند، ظاهر شاعرانه‌اش را حفظ می‌کنند تا اینطور به نظر برسد که در حال خوردن تارهای موی سیاه هستید. در ظاهر، کسانی که آن را امتحان کرده اند طعم لذیذ و منحصر به فرد آن را تأیید کرده‌اند.

در همین زمینه، این وعده غذایی جدید توسط بسیاری از اینفلوئنسرها در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد که باعث شد توجه‌هات به آن جلب بشود و در کنار غذاهای عجیب دیگری مانند «یخ کبابی» و «سنگ سرخ شده» به یکی از عجیب‌ترین غذاهای خیابانی چین تبدیل شده‌است.

+